torsdag 20. mars 2014

Lunsj Scones

 
Disse er veldig raske å lage og smaker nydelig.
Du kan spise dem som de er, ha pålegg i dem eller servere dem ved siden av en salat e.l.
..........................................
4dl Semper mix
2 dl semper mix med fiber
2 dl Toro glutenfri grov melblanding
2dl glutenfri havregryn
1ss bakepulver
1ts sukker
1ts salt
Bland det tørre.
...
Smelt 100 gr margarin
Ha i 4dl melk i margarinen og bland det med det tørre.
Rør godt og la deigen hvile i 5 minutter.
.....
Rør litt i deigen og fyll smurte muffinsformer med deigen. Papirformer vil ikke fungere, da de fleste tåler maks 220 grader. Jeg prøvde med noen som tålte 230 grader. De var litt mer kartongaktige. Det ble en ekkel lukt av de og de satte seg litt fast. Ikke å anbefale.
............
Stekes på nederste rille i ca 15 minutter.
230 grader på over og undervarme.
...
La de avkjøles litt i formen. Vri litt forsiktig på de, så slipper de greit.
 
 
 
 

 
Vel bekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar